توضیحات امام جمعه شهرستان جلفا درباره چگونگی واگذاری آبشار آسیاب/ انتظاری: اداره امورات آسیاب خرابه با موافقت فرماندار وقت به مدیریت حوزه علمیه تفویض شده است/ ساخت و ساز های انجام گرفته مورد اعتراض ما نیز قرار گرفته است

به گزارش جلفانیوز، امام جمعه شهرستان جلفا در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با تشریح چگونگی واگذاری مدیریت منطقه تفریحی گردشگری آسیاب خرابه به مجموعه تحت مدیریت وی، گفت: در سال ۸۶، چند نفر از بنیادی به نام بعثت با مراجعه به فرمانداری و دفتر امام جمعه خواهان در اختیار قرار گرفتن مدیریت آسیاب خرابه و استفاده از پتانسیل های گردشگری‌آن شده که این درخواست با بررسی مسئولان تقریبا مورد قبول قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین علی انتظاری افزود: با واکاوی دقیق تر موضوع توسط معاون سیاسی وقت فرمانداری، به دلایلی وی مانع از این واگذاری گردیده و با ارسال نامه ای به سازمان محیط زیست استان درخواست می‌نماید که برای تفویض مدیریت آسیاب خرابه نهاد های شهرستانی در اولویت قرار بگیرند.

وی ادامه داد: بعد این درخواست و به منظور جلوگیری از اعمال نفوذ دوباره بنیاد بعثت برای در اختیار گرفتن مدیریت، ممانعت از بروز اختلافات بین اهالی روستاهای همجوار آسیاب و برخی ادارات، توسط معاون سیاسی پیشنهاد می‌شود که حوزه علمیه جلفا با مدیریت امام جمعه از محیط زیست استان خواستار شود تا اداره امورات آسیاب را به مدت یکسال به حوزه واگذار نمایند.

امام جمعه شهرستان جلفا با بیان اینکه با تایید محیط زیست استان از ابتدای سال ۸۷ تا انتهای همان سال مدیریت آسیاب خرابه در اختیار حوزه علمیه قرار گرفت اظهار کرد: با توجه به ختم به خیر شدن قضایای آسیاب در اواخر سال ۸۷ فرماندار وقت مجددا خواستار شد که حوزه علمیه یکسال دیگر برای در اختیار قرار گرفتن مدیریت پیشقدم شود که اینبار با پیشنهاد بنده، خواهان تفویض مدیریت برای مدت ۴۰ ساله شدیم که با این درخواست نیز به صورت مشروط موافقت صورت گرفت.

وی در توضیح شروط واگذاری تصریح کرد: در موافقت نامه ذکر گردیده آسیاب خرابه نه برای مدت ۴۰ سال بلکه تا وقتی که شخص انتظاری مدیریت حوزه علمیه را برعهده داشته باشد اداره امورات آسیاب خرابه به حوزه واگذار می شود و با تغییر مدیریت مجوز کن لم یکن خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین انتظاری درباره محل هزینه درآمدهای این منطقه توضیح داد: از زمانی که مدیریت در اختیار حوزه قرار گرفته این منطقه هرساله به شرکت یا یک فرد اجاره داده می‌شود که مبلغ اجاره صرف حوزه های علمیه و مستضعفین یا آبادانی روستای احمد آباد می‌گردد.

وی اعلام کرد: آبشار آسیاب در سال اول به مبلغ ۵ میلیون و امسال نیز به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان اجاره داده شده است.

امام جمعه شهرستان جلفا در رابطه با ساخت و سازهای صورت گرفته در آسیاب و تخریب محیط زیست بیان کرد: در قراردادها صراحتا ذکر شده که هر گونه ساخت و ساز و تعمیرات فیزیکی در قسمت های خاصی از آسیاب ممنوع بوده و در مابقی مناطق منوط به مجوز دادستان و اداره منابع طبیعی است.

وی با تایید غیرمجاز بودن بعضی از این ساخت و ساز ها عنوان کرد: در بعضی موارد تعاونی سرخود اقدام به ساخت و ساز کرده که مورد اعتراض ما نیز قرار گرفته و در زمان فرمانداری های اسبق ضمن ممانعت از ساخت و ساز برخورد هایی نیز انجام شد.

حجت الاسلام والمسلمین انتظاری اظهار کرد: پرونده هایی نیز وجود دارد که در آن ساخت و سازکنندگان محکوم به تخریب شده اند اما تا این لحظه برای تخریب هیچ اقدامی صورت نپذیرفته است.

وی در پایان ضمن تشکر ازافرادی که خواهان شفاف سازی در این زمینه بودند گفت: کلیه اقدامات مطالبه گرانه به ویژه از ناحیه جوانان مورد حمایت ما بوده و وظیفه کلیه مسئولان پاسخگویی و شفاف سازی در برابر مطالبات است.

 

 

 

 

 

همچنین ببینید

قتل خانوادگی در هادیشهر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جلفا از یک فقره قتل بعلت اختلافات خانوادگی خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *